BSB a inaugurat primul magazin stradal din Romania

23/10/2012

Dupa 7 ani de prezenta in mall-urile din Romania si un total de 14 magazine, retailerul grec de moda BSB a inaugurat pe 18 octombrie, primul magazin stradal, amplasat strategic pe Bulevardul Magheru, o artera care, in perioada interbelica aducea extrem de mult cu celebrul 5th Avenue.
“Aceasta cladire cu 5 etaje este proprietatea companiei inca din anul 2006. Dupa restaurarea completa cu o investitie de peste 1 milion de euro, deschiderea unui magazin BSB la parter a venit ca un pas firesc.” a declarat omul de afaceri grec Evangelos Poulios, cel care pariaza pe Magheru si isi propune sa fie cel care da startul restaurarii cladirilor comerciale din Piata Romana.

Manechinele vii din vitrina magazinului au interpretat rolul femeii BSB, asa cum este ea pusa in valoare prin colectia FW 12/13: o prezenta eleganta si sofisticata, care poarta hainele cu atitudine.

Jachete de lana, salopete trendy, costume sic si rochii de matase accesorizate cu lanturi, tinte si insertii de blana. Imprimeul animal print, dungile sau asimetriile sunt doar cateva din elementele-cheie, care contribuie la crearea unor outfit-uri avangardiste. Femeia BSB le va combina cu pulovere confortabile, jeansi prespalati, hanorace si isi va crea propriul stil modern, ce atrage priviri admirative.