BSB SS 2019 Fashion Show

06/05/2019

Tendințele sezonului primăvară-vară 2019 au fost prezentate aseară de BSB, la evenimentul de lansare a noii colecții.

Inspirată de spiritul nonconformist al anilor ’60- ’70, colecția BSB creează un stil boho cu fuste și rochii lungi, topuri cu aplicații brodate și jachete de inspirație etnică.

Stilul safari readuce în garderoba de vară tonurile de pământ, imprimeurile de inspirație tribală și pe cele animal, pentru outfit-uri perfect adaptate junglei urbane. Jeans-ul rămâne esențial în alegerile vestimentare ale sezonului, iar BSB a pregătit o colecție completă de pantaloni, fuste și rochii, combinate cu elementele cheie ale anilor ’80.

Dantela, broderia anglaise și țesăturile ușoare din bumbac recreează siluetele celebre inspirate de stilul lui Brigitte Bardot, al lui Jane Birkin și ale lui Catherine Deneuve. Nostalgia modei de atunci se întâlnește cu femeia de astăzi și aduc împreună romantismul și încrederea în sine într-un stil inconfundabil consacrat de colecțiile BSB.

Gazda evenimentului a fost Lili Sandu care a strălucit pe podiumul de la Biavati într-o rochie statement din colecția BSB primăvară-vară.

Ritmul serii a fost dat de Antonia și de dansatorii săi. Antonia a strălucit pe catwalk-ul de la Biavati Events, într-un costum din noua colecție BSB.

Alte celebrități prezente la eveniment, care au purtat ținute BSB au fost: Delia, Claudia Pavel, Albertina Ionescu, Diana Bart, Diana Dumitrescu, Ilinca Obădescu, Adina Halas, Ellie White, Diana Sar și Anca Florescu.