HYPOXI S120® – Modeleaza-ti o silueta perfecta pentru rochia de Revelion

19/11/2012

Care este reteta succesului pentru un corp armonios si o piele neteda? Specialistii in nutritie si antrenorii de fitness se intrec in programe de slabit. Insa acestea nu sunt 100% eficiente pentru ca organismul arde doar grasimea accesibila, iar tesutul adipos din zonele cu circulatie deficitara, precum coapsele, soldurile, abdomenul si fesele este mai greu consumat de organism.
Remodelarea armonioasa a corpului si imbunatatirea aspectului pielii se poate realiza, in mod natural si 100% sanatos, la HYPOXI® Studio Bucuresti, printr-o metoda de slabire localizata, inventata si brevetata de medicul austric Norbert Egger la sfarsitul anilor ’90. Metoda a devenit extrem de populara in peste 40 de tari gratie eficientei ridicate in reducerea celulitei, a tesutului adipos si in redarea fermitatii pielii din zonele cu probleme.
Studioul HYPOXI® Bucuresti este dotat cu 4 aparate ce trateaza sistematic zonele cu depozite de tesut adipos, combinand antrenamentul de ardere a grasimilor cu o intensificare a vascularizatiei în acele zone. S120® si L250® se concentreaza pe zonele problema: fese, solduri, coapse; Vacunaut® ajuta la remodelarea abdomenului si coapselor, iar HYPOXI-Dermology® face minuni in recapatarea fermitatii si elasticitatii pielii.
S120® este aparatul ce combina trei principii pentru a reduce in mod eficient depozitele nedorite de grasime de la nivelul coapselor si feselor: presiunea inalta si scazuta, combinate cu un antrenament de intensitate moderata.
• Terapia cu vacuum intensifica vascularizarea la nivelul tesutului adipos prin aplicarea de presiune negativa in zonele vizate
• Terapia prin compresie stimuleaza activitatea sistemului limfatic prin aplicarea de presiune ridicata la nivelul tesuturilor.
• Antrenamentul, care implica un training cardio de intensitate moderata (pedalarea in pozitie verticala), arde efectiv grasimile din zonele ce devin intens vascularizate.
Cantareata Cheryl Cole, votata cititorii FHM drept una din cele mai sexy 100 de femei din lume este un fan declarat al aparatului HYPOXI S120®. Dupa 6 sedinte de HYPOXI®, cantareata a hotarat sa isi achizitioneze propriul aparat S120® pe care il foloseste zi de zi. Terapia HYPOXI® a ajutat-o pe cantareata sa revina la silueta ideala la doar 6 luni dupa nastere, recapatandu-si, totodata, si elasticitatea pielii.
Clientii clinicilor HYPOXI® sunt atent supravegheati si consiliati de antrenorii ce detin cunostinte in ceea ce priveste antrenamentul fizic, nutritia si procesele metabolice ale organismului. Acestia ii indruma pe clienti catre metoda HYPOXI® potrivita si le ofera permanent sfaturi de specialitate legate de nutritie si procesele ce stau la baza antrenamentului HYPOXI®
In luna decembrie, la Hypox Studio ai 10% reducere la abonamentele pentru 1 luna PLUS 4 sedinte gratuite de DERMOLOGY, revolutionar in imbunatatirea astpectului pielii