Silk Garden Party 2018

25/07/2018

Lansarea noii colecții Silk Essentials

 

Designerul Laura Hîncu a lansat pe 21 iunie 2018, în cadrul celei de-a treia ediții a Silk Garden Party, prima linie de accesorii premium din mătase pentru bărbați, dar și noua colecție de piese esențiale pentru garderoba feminină. Cele două linii semnate Silk Essentials sunt disponibile online pe www.shop.laurahincu.ro.

Silk Essentials MAN include accesorii clasice care completează orice ținută și definesc stilul unui gentleman veritabil. Papionul, cravata clasică, cravata de tip ascot, eșarfa, batista, brâul, fularul din cașmir, butonii din mătase și argint și eșarfa din cașmir și mătase, alături de pălăria de vacanță din sinamay realizată în colaborare cu Kristina Dragomir și de pinii pentru sacou realizați împreună cu Magnolia Atelier, formează prima linie pentru bărbați lansată sub brand-ul Silk Essentials.

Cele 35 de piese ale noii colecții pentru femei se înscriu în două direcții principale: prima aduce texturi fluide și foarte feminine precum voalul și satinul din mătase, iar cea de-a doua este a pieselor arhitecturale interpretate minimalist, create din texturi rigide dar extrem de elegante, de tafta și mikado.

Silk Garden Party 2018 a marcat, de asemenea, aniversarea celor doi ani de Silk Essentials shop.laurahincu.ro.

Alături de Laura Hîncu, la eveniment au participat personalități din televiziune, muzică și , care au purtat creațiile designerului: Albertina Ionescu, Diana Munteanu, Giulia, Corina Caragea, Olimpia Melinte, Eli Roman, Claudia Pavel, Iulia Verdeș, Crina Abrudan, Maria Radu, Marinela V. Ardelean, Maria Andrei.

Alte personalități prezente la eveniment au fost Valentin Butnaru, Geanina Ilieș, Alex Vang, Adrian Nartea, Cristina Cioran, Vlad Huidu.

Evenimentul Silk Garden Party 2018 a fost realizat cu sprijinul: Brâncoveanu XO, IQOS, Chopard prin Kultho – Forever Diamonds, BCR, Fillerina, Crescina, El Jardin de Daniel, AcademiaBarbatilor.ro, Forbes Life, OZB, Clubul Diplomatic, Top Line Europa și Lenovo.

Prezentatorii Silk Garden Party au fost Albertina Ionescu și Valentin Butnaru.

Decor Silk Garden Party: Alin Popa, Apart Productions

Echipament tehnic: Five’s International

Muzica: The Fun Station Band și Leyla S. Salman