The Heritage, Colecția Braiconf toamnă-iarnă 2016/2017

25/07/2018

Lecția de stil masculin începută de Braiconf acum 66 de ani continuă în sezonul toamnă-iarnă 2016/2017 cu lansarea colecției “The Heritage”, un concept menit să aducă în prim plan principalele valori ale brandului: tradiția și pasiunea.

Numele colecției sugerează calitatea Braiconf transmisă din generație în generație. Domnii epocilor trecute au îmbrăcat cămășile produse la Brăila, transmițând urmașilor pasiunea pentru stil, iar acum, piesele vestimentare clasice câștigă accente contemporane și își fac loc în garderoba bărbatului modern.

Colecția “The Heritage” se adresează fiecărui segment de vârsta și reunește ținute adaptate stilurilor casual, office sau elegant. Iar bărbații care apreciază vestimentația personalizată pot apela la serviciul Made to Measure, cu ajutorul căruia vor achiziționa cămăși și costume realizate special pentru ei.

Pentru evenimentele formale, Braiconf propune cămăși albe, cu fentă ascunsă, în timp ce carourile se integrează perfect într-o ținută casual. Cămăși cu imprimeuri abstracte, florale sau geometrice își fac și ele apariția în noua colecție, fiind recomandate în special ținutelor pentru timp liber, alături de pantaloni din bumbac și tricotaje. În zilele reci, cămașa poate fi înlocuită de o maletă din bumbac, purtată cu un sacou din lână fină.

Versatilă, practică și extrem de călduroasă, jacheta matlasată este soluția vestimentară ideală pentru vremea capricioasă de toamnă.

Culorile tradițional autumnale, precum gri, maro, verde închis, burgund sau purpuriu sunt combinate cu nuanțe mai deschise: galben, roșu sau albastru azur. Alteori, cromaticii puternice i se alatură nuanțe neutre, iar printurile bogate sunt „potolite” de piese vestimentare monocrom.

Modernele imprimeuri cadrilate se regăsesc pe sacouri, pe când costumele uni, realizate din cea mai fina lână oferă colecției doza de eleganță atemporală.

Ținutele black-tie sunt completate de clasicul brâu de mătase, însă capătă accente moderne în prezența sacourilor în tonuri luxuriante de violet, albastru sau burgund.

Pentru încă un sezon, calitatea Braiconf se regăsește în modul de realizare a pieselor vestimentare, în țesături și detalii ce demonstrează pasiune și dedicare.

Colecția The Heritage este disponibilă în toate magazinele Braiconf.

Lista completă a locațiilor poate fi găsită aici:  HYPERLINK “http://www.braiconf.ro/magazine” http://www.braiconf.ro/magazine