Braiconf inaugurează atelierul pentru vestimentaţie Made to Measure

07/11/2016

Braiconf, cel mai mare producător român de confecții, se adaptează tendințelor din moda masculină și lansează Braiconf Exclusive Tailoring, un atelier dedicat vestimentației Made to Measure.
Noua locație Braiconf, situată în capitală, pe Bulevardul Aviatorilor, se adresează segmentului premium și a fost concepută pentru a oferi clienților oportunitatea a-și realiza vestimentație su misura într-un spațiu sofisticat, departe de traficul centrelor comerciale. De la interiorul elegant, atmosfera placută până la amabilitatea și profesionalismul personalului, toate aceste elemente au fost special concepute pentru a elimina disconfortul cumpărăturilor într-un spațiu convențional.
La Braiconf Exclusive Tailoring clienții devin designerii propriului costum, sub îndrumarea consilierilor vestimentari licențiați în domeniul modei și a croitorilor experimentați, în permanență orientați către ințelegerea nevoilor clienților și găsirea soluțiilor optime pentru vestimentația lor.
La fel ca orice lucrare rafinată, o piesă Made to Measure este rezultatul sinergiei dintre virtuozitate și tehnologie și trebuie să se potrivească nu doar măsurilor, ci și stilului de viață, mediului în care activează sau personaliății clientului. Realizarea unui costum la Braiconf Exclusive Tailoring pornește de la o discuție amanunțită pe parcursul căreia consilierul made to measure asistă clientul cu privire la fiecare aspect al stilului pe care îl va alege. Braiconf Exclusive Tailoring pune la dispoziția clienților o varietate de materiale ce poartă semnătura celor mai importanți producători europeni, dar și serii limitate de țesături, pentru evenimentele speciale
Luarea măsurilor se realizează prin metode perfecționate în timp, cu scopul de a elimina probele intermediare și a spori precizia. Proiectarea costumului se încheie cu personalizarea vestimentației: alegerea căptușelii, a nasturilor, brodarea inițialelor în interiorul sacoului sau alte detalii de stil.
La Braiconf Exclusive Tailoring, ținuta poate fi completată de o pereche de pantofi la comandă, realizați manual din piele cu caracteristici deosebite și finisaje premium.
Prețurile pentru realizarea unui costum Made to Measure încep de la 1950 lei și variază în funcție de țesătură și detaliile personale. Timpul de execuție este de 3 săptămâni. Tot în acest atelier, clienții beneficiază de retuș gratuit la produsele achiziționate din magazinele Braiconf.
Reteaua națională de magazine Braiconf va avea în continuare un spațiu dedicat cămășilor made-to-measure, însă costumele su misura vor fi realizate doar la Braiconf Exclusive Tailoring (Bd. Aviatorilor nr. 52)
Pentru că doamnele își însoțesc deseori bărbații la cumpărături, în noul atelier Braiconf acestea pot găsi și un spațiu dedicat lor. Păstrând caracterul personalizat, designerii parteneri Braiconf vor realiza rochii de seară unicat, pentru ocaziile speciale din viața oricărei femei.